fu'a itulau

Tala Fou Alamanuia Cosmestic

Kosmetics Mea Fou Fou Ua Faaopoopo Mea Fou
Talu ai nei, o le Chenopodium formosanum extract ua faʻasalalauina o se mea fou fou.O le lona 6 lea o mea fou fou ua faatoai mai talu mai le amataga o le 2022. E lei atoa se afa masina talu ona faila le oloa fou Numera 0005. E mafai ona iloa o le saoasaoa o mea fou fou o le " fou”.

Ua lipotia mai o le tamaoaiga o mea taumafa o le quinoa mumu ua faataatia ai le faavae mo Chenopodium formosanum extract e avea o se mea teuteu mata.Ole fua ole quinoa mumu ei ai le aʻafiaga o le taofia o le glycation o collagen, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le matua e mafua mai i le gaosiga o le glycated collagen i le paʻu o le tagata ma e mafai ona faʻaaogaina e fai ma puipuiga o le paʻu Faʻaaogaina i ituaiga uma o mea teuteu, o lona faʻaogaina saogalemu o le ≤ 0.7%.

I le taimi muamua, o le tele o oloa o loʻo taulaʻi i suʻesuʻega ma atinaʻe o le "quinoa mumu" o vailaʻau faʻalesoifua maloloina.Su'esu'e i luga o le e-commerce platforms, "Red Quinoa Collagen Drink", "Red Quinoa Fruit and Vegetable Drink" ma isi oloa o loʻo faʻaalia i se vaitafe e le gata, e taulaʻi i le faʻalauiloaina o le gaosiga o collagen ma aʻafiaga o le matua.Faatasi ai ma le manuia o le failaina o mea fou Nu.

O le "Tulafono i luga o le Vaavaaiga ma le Pulega o Kosmetics" o loʻo taʻua ai le faʻamalosia ma le lagolagoina e le setete o tagata gaosi mea teuteu ma faʻalapotopotoga e faʻaaogaina tekinolosi faʻatekonolosi ma faiga faʻapitoa tau pulega e faʻaleleia ai le lelei ma le saogalemu o mea teuteu;fa'amalosia ma lagolagoina le fa'aogaina o mea fa'aonaponei fa'asaienisi ma tekonolosi, fa'atasi ai ma galuega fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u a lo'u atunu'u ma mea fa'apitoa o la'au e su'esu'e ma atina'e mea teuteu .

O le Chenopodium formosanum extract na faila i lenei taimi ua lauiloa o le "rubi of grains", ma e sili ona latalata i meaʻai atoatoa fua o saito.Ole avanoa ole atina'e ma le fa'atupuina o maketi i Saina e tatau ona tulimatai i ai.

12 mea fou fou, o le afa o ia mea e faia i Saina
O le "Tulafono" o loʻo faʻamaoti mai ai e faʻatinoina e le setete le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o mea teuteu ma mea faʻapitoa e tusa ai ma le tulaga lamatia.O lo'o fa'atinoina e le setete le fa'atonuina o le resitalaina mo mea fou teuteu mata'utia e maualuga le lamatiaga, ma le fa'auluina o faila mo isi mea teuteu fou.Talu mai le faʻatinoina o le "Tulafono i luga o le Resitalaina ma le Faʻauluina o Mea Fou Matagofie" ia Me 1, 2021, e oʻo i le faaiuga o le tausaga talu ai, ua faʻasalalau e le Setete o Meaʻai ma Fualaau Faʻasaina 6 mea fou fou, 4 o loʻo faʻaogaina i totonu o le atunuʻu. mea, e taʻua: N- Acetylneuraminic acid, lauroyl alanine, beta-alanyl hydroxyprolyl diaminobutyric acid benzylamine, snow lotus culture.

I totonu o le tolu masina mai le 2022 e oʻo mai i le taimi nei, o le failaina o faʻamatalaga o mea fou fou e 6 e mafai ona fesiligia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Setete o Meaʻai ma Fualaau Faʻasaina, e faʻaalia ai o le saoasaoa o le faʻatagaina ma le faʻauluina o mea fou fou ua faʻatupulaia tele, ma o le numera o le a faasolosolo malie ona faateleina.

I tausaga talu ai nei, ua faatelevaveina mea fou mo teuteuga i totonu o aiga.I le taimi lava e tasi, i lalo o le "Tulafono" lea e tatalaina ai le failaina o mea fou, o le fua faatatau o le faʻatagaina o mea fou e faʻaitiitia ai le lamatiaga e maualuga tele, o se isi foi avanoa mo tagata faʻatau oloa i totonu o le atunuʻu.

O tulaga lelei o le faiga faʻavae mo mea fou fou ua faʻatagaina ai le gaosiga o mea teuteu e faʻafouina ma atinaʻe mai le faʻapogai, ma o le faʻavavevaveina o le atinaʻeina o mea fou fou i totonu o le atunuʻu ua faʻatumuina ai le filifili uma o pisinisi i le faʻamoemoe.E na'o le fa'aleleia atili o le malosi o oloa ma le fa'aleleia atili o tekonolosi R&D fa'atasi ma agava'a fa'afouga o le a sili atu le fa'ailoga Premium.


Taimi meli: Aukuso-15-2022